söndag 5 september 2010

Svastika Dyrkarna

Facebooks egen valundersökning (valreslutat.nu) med 150000 röstande hittils, visar skrämmande siffror. Svastika Dyrkarna (SD) ligger just nu som 3:e största parti med nästan 18%....

Nu har väl inte alla människor Facebook, inte ens alla människor har tillgång till dator, men 150000 personer i en undersökning är rätt många... Eller är det som så att de människor som är medlemmar av FB är mera främlingsfientliga? Är FB sammlingsplatsen för Sveriges "rednecks"?

Men ändå...

Kanske dax för Våra etablerade partier att sluta stoppa huvudet i sanden ( läs: Fredrik Reinfeldt) och se till att trycka tillbaka detta hot mot Vår demokrati. Kanske även dax för samtliga partier att aktivt visa på SD's absurda politik och dess verkliga konsekvenser?
Det verkar onekligen som en hel del människor faktiskt tror på SD's påståenden, mest för att, tror jag, ingen idag aktivt, raserar dessa illa luktande fantasier.

Tycker även att det är på sin plats att våra journalister och vår press får sig en känga. Dom har i denna valrörelsen inte gjort sig förtjänt av vare sig lön eller titel. BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar